Irodatechnika - Bérlés

Tervezhető fix költségek az irodatechnikai eszközökre, amelyek nem terhelik azonnal, nagyobb összeggel a vállalkozása költségvetését. Ismerje meg irodatechnikai berendezésekre kialakított bérleti szolgáltatásunkat.

A vállalkozások életében az irodák infrastruktúrájának kialakítása komoly kezdeti tőkét igényel és a folyamatos üzemeltetés állandó költséget jelent, a beszerzési költségeken felül. Ezen gazdasági és egyéb kényelmi szempontok teszik az irodatechnikai eszközök bérlését napjaink egyik leginkább megfontolandó irodaüzemeltetési megoldásává. 

A bérelt irodatechnikai eszközök számos előnyt hordoznak a vásárlással szemben:

 1. a terméket nem szükséges a vásárláskor egy összegben megvásárolni,

 2. a bérleti időn belül, a szerződéses keretek között az eszközök cserélhetőek az időközben megváltozott alkalmazási igényeknek megfelelően 

 3. a bérleti díj 100%-ban leköltségelhető, azt értékcsökkenés sem terheli

 4. a költségek pontosan megtervezhetőek, hiszen a bérleti díjon felül nem szükséges karbantartási díjat sem fizetnie, hiszen azt a bérleti díj már tartalmazza

 5. biztos lehet abban, hogy a készülék állandóan rendelkezésre áll, így biztosítható a folyamatos és hatékony irodai munkavégzés.

A bérleti konstrukciókat minden esetben személyre szabottan készítjük el, pontosan az ügyfeleink egyedi igényeire támaszkodva.

Cégünk közel 3 évtizedes tapasztalatára támaszkodva, pontosan felmérjük milyen eszközparkra van szüksége. Az alábbi kérdéseken azonban még az árajánlatkérés előtt érdemes elgondolkodni, hiszen ezen kérdések minden esetben lényegesen befolyásolják a bérleti költségeket: 

 
 • Új vagy használt készüléket szeretne?

 • Jellmezően A3-as, vagy A4-es méretű dokumentumokat nyomtatna?

 • Nyomtatásai jellemzően színes képek, fotók, vagy inkább egyszínű szöveges dokumentumok?

 • Mennyit tervez nyomtatni havonta?
 
 • Milyen informatikai infrastruktúrába illesztené az eszközt? (pl. vezetékkel, vagy Wifi-vel csatlakoztatható a hálózatra?)

 • Mennyire számít Önnek a nyomtató, vagy másológép, szkenner sebessége?

 • Kiegészítő eszközökre is szükség van, vagy csak egyszerűbb nyomtatási feladatokat kell az eszköz ellásson?

 • Szeretne-e kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe venni? (pl. kódolás, kártyás felhasználás, statisztikák, stb…)

Kérjük keresse kollégáinkat, akikkel átbeszélve a pontos igényeit, azokat megismerve személyre szabottan adhassunk Önöknek ajánlatot.

Mondja el mit vár el tőlünk! Oda igazítjuk az árakat a termékeket és a szolgáltatásokat.